+31(0)73 640 87 70
sales@retrobridge.com 
                                                                                       
 

Drijvendebruggen

Beschikbaar in een aantal standaard configuratie typen voor de verhuur, lease en verkoop met gepatenteerde verbindingsdetails. De koppelpontons worden gebruikt door heel Europa en zelfs daar buiten, als drijvende bruggen, evenementen en platformen voor diverse toepassingen.

Staal en aluminium pontons als koppelpontons, kunnen worden samengesteld tot drijvende platformen voor bouwplaatsen aan het water, natte bouwputten, drijvende voetgangersbruggen en bruggen voor gemotoriseerd verkeer of events.

Onze snel monteerbare modulaire brug- en ponton-systemen, kunnen worden gecombineerd in een Ro-Ro facilities voor haven en andere maritieme faciliteiten, waar (grote) variabele waterstanden (getijde verschil) van toepassing zijn.

Al onze systemen zijn snel en relatief gemakkelijk te produceren, waarbij onze leveranciers ons bijstaan bij de productie van de configuratie om voor de klant een zo optimaal mogelijk en kwalitatief hoogstaand eindproduct af te leveren, waarbij veiligheid en risico’s belangrijke onderwerpen zijn. Door ons in een vroeg stadium te betrekken bij uw ontwerp, kunnen uw kosten worden beperkt.

Retro Bridge – Leading the future of bridging