+31(0)73 640 87 70
sales@retrobridge.com 
                                                                                       
 

Voetgangersbruggen

Beschikbaar voor de verhuur en verkoop, de Retro Footbridge; een snel monteerbare stalen voetgangersbrug, ideaal als tijdelijke of permanente configuratie over wegen, spoorwegen en rivieren voor voetgangers, fietsers, kabels en leidingen, strooiwagens en ambulant verkeer.

Capabel om kosten voor de klant te reduceren, kunnen wij de RFB voetgangersbrug levering in een vrije overspanning van 9.144m tot en met 57.912m (Deze overspanning is te verlengen tot een indrukwekkende 67.056m, in meerdere deeloverspanningen). De lengte is een veelvoud van 3.048m. Het Retro Footbridge system een aantal geïntegreerde technische details om het comfort en de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Alle systemen kunnen worden getransporteerd per schip naar de locatie, maar natuurlijk ook per as naar de bouwplaats waar ze snel met een telescoopkraan gemonteerd of gelanceerd kan worden.

De Retro Footbridge is snel en simpel te monteren. Wij bieden u een complete service aan; ontwerp, levering, montage en demontage – om uw probleem weg te nemen.

AUB volg de link voor meer informatie bij dit brugsysteem

Retro Bridge – Leading the future of bridging