+31(0)73 640 87 70
sales@retrobridge.com 
                                                                                       
 

Openbarebruggen

Beschikbaar voor zowel de verhuur als verkoop, zijn onze snel monteerbare modulaire brug systemen, die reeds vele malen zijn gekozen door onze klanten over de hele wereld. De tijdelijke en permanente stalen bruggen zijn toepasbaar in ieder wegennet en kunnen nagenoeg elke mobiele belasting dragen voor drukke snelwegen, stedelijke overgangen en bypasses, toegangen tot bouwplaatsen en landelijke wegen.

Onze pre-ontworpen actuele reeks toepasbare brugsystemen bestaan uit 6 brugtypen, die bruikbaar zijn in alle mogelijke toepassingsgebieden, mobiele belastingen en overspanningen (AUB volg de links voor meer informatie bij elk systeem):

Retro Beam Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 19m.
Retro Light Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 31,5m.
Retro Heavy Bridge: voor openbare bruggen in alle typen, gebruik, breedtes en vrije overspanningen tot 51m.
Retro Over-Bridge: voor flyovers en overgangen voor publieke wegen, private gebieden en bouwplaatsen met een vrije overspanning van 25m.
Retro Panel Bridge: voor openbare bruggen met één of twee rijstroken voor publieke wegen, private gebieden en bouwplaatsen met een vrije overspanning tot 76,2m.
Retro Long Span Bridge: voor openbare bruggen met één, twee of drie rijstroken voor middel zwaar verkeer met een vrije overspanning tot 85m.

Enkele van deze systemen zijn eveneens toepasbaar als tijdelijke spoorbrug.

Alle systemen kunnen worden getransporteerd per schip naar de locatie, maar natuurlijk ook per as naar de bouwplaats waar ze snel met een telescoopkraan gemonteerd of gelanceerd kan worden. De maximale toepasbaarheid van assemblage voor kleine overspanningen, maakt het mogelijk dat onze bruggen binnen enkele uren na levering gelegd zijn.

Al onze brug systemen zijn snel en relatief simpel te bouwen. Ondanks dat wij de complete werkzaamheden aanbieden – ontwerp, levering, montage en demontage – kan een klant ook de mogelijkheid hebben om zelf de montage en demontage te ondernemen bijgestaan door een Retro Bridge super visor. Alles in goed onderling overleg.

Wij zullen met u samenwerken om tot een passende oplossing te komen die u nodig heeft. Wanneer in bepaalde gevallen een systeem binnen onze reeks nog niet bestaat, kunnen onze ontwerpers een systeem ontwikkelen, leveren en bouwen in samenspraak met u.Retro Bridge – Leading the future of bridging